LPG/CNG Inbouw

Garage Rijnzicht, ruim 30 jaar ervaring

Waarom u moet kiezen voor Garage Rijnzicht?

  • Kwaliteit

  • Garantie

  • Ervaring

Garage Rijnzicht heeft een jarenlange intensieve samenwerking met Prins en mag zich premium partner noemen op het gebied van alternatieve brandstoffen.

LPG

Autogas installaties zijn sterk geprofessionaliseerd de laatste jaren. Dat verklaart de toenemende vraag en acceptatie door autofabrikanten.

Steeds meer autofabrikanten waaronder Chevrolet, Citroën, Dacie, Ford, Lancia, Mazda en Opel bieden modellen die af fabriek worden geleverd met een lpg-installatie met volledige fabrieksgarantie.

Het grote voordeel van gas is natuurlijk het prijsvoordeel aan de pomp ten opzichte van benzine en diesel. Een liter Euro 95 is gemiddels twee keer zo duur als een liter autogas

Techniek

Ten opzichte van benzine is er bij rijden op lpg geen vermogensverlies. Met een lpg-installatie heb je het zelfde vermogen en een schone auto, maar voor minder geld. In principe kan elke verbrandingsmotor worden uitgerust met een autogasinstallatie. De installaties zijn met de tijd mee ontwikkeld, in auto’s zit tegenwoordig meer elektronica waar lpg-installaties gebruik van kunnen maken. Alle ontwikkeling die een autofabrikant in het gedrag van de motor stopt kan overgenomen worden.

Tank

Tanks heb je in diverse maten en modellen. Moderne installaties zijn zo slim gebouwd dat de tank in de meeste gevallen past op de plek van het reservewiel. In dat geval is er geen verlies van kofferruimte. Het reservewiel wordt in zo’n geval vervangen voor een bandenreparatieset. De vulopening is slim weg gewerkt achter de benzinetankdop.

Onderhoud/Reparatie

Mocht er ondanks de vergrote betrouwbaarheid toch een storing in de lpg-installatie voordoen, kan de klant altijd terugvallen op het benzinesysteem en probleemloos naar onze garage rijden. Wij hebben jarenlange ervaring met lpg-installaties en onze monteurs zijn erkend en getraind vanwege veiligheids- en kwaliteitsredenen.

Rijnzicht

In ons nieuwe pand aan de Valkenburgseweg is onze werkplaats compleet ingericht voor met de nieuwste apparatuur om uw voertuig goed te onderhouden en te repareren met zelfs een vermogensbank om inpandig een proefrit te maken om uw voertuig optimaal te kunnen afstellen. Wij maken gebruik van de beste lpg-installaties en zijn al meer dan ?? jaar toonaangevend op het gebied van lpg-installaties.

Wilt u vrijblijvend informatie opvragen of weten of uw auto geschikt is voor LPG? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!